Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Devotion

*
H Red Candle Games, το στούντιο που εδρεύει στην Taiwan και βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη του Detention, ανακοίνωσε το Devotion. Πρόκειται για ένα ατμοσφαιρικό first-person horror τίτλο που διαδραματίζεται στην Taiwan τη δεκαετία του '80. Η ιστορία ακολουθεί μια όπως φαίνεται εκ πρώτης όψης φιλήσυχη οικογένεια τριών ατόμων που ζουν σε μια παλιά πολυκατοικία. Οι παίκτες καλούνται να εξερευνήσουν το σπίτι που είναι γεμάτο νοσταλγία, με τη θρησκεία να παίζει μεγάλο ρόλο στη ζωή της εν λόγω οικογένειας. Δυστυχώς, το μέρος όπου κάποτε φώλιαζαν η αγάπη και και η διασκέδαση, έχει μετατραπει σε ζωντανό εφιάλτη. Εξερευνώντας το στοιχειωμένο σπίτι, η λύση κάθε παζλ θα φέρει τους παίκτες όλο και πιο κοντά στην εξιχνίαση των μυστηρίων. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο teaser.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*